30 mar 2016

Comercial CBG...visca Itàlia!

Abans de les vacances de Setmana Santa, vàrem visitar l'empresa amb seu a Ripoll Comercial CBG. Ens van rebre i atendre superbé. Ens van explicar la seva tasca, ens van ensenyar les oficines, el magatzem i com distribuïen els productes per tota Espanya.



Hamid: "...el 16 de març vàrem visita l'empresa CBG...ens vam ensenyar com funciona: importen de fora pasta, vi. La visita em va agradar i al final ens va regalar pasta (macarrons)".

Arnau: "...ens varen explicar que el que  feien era importar productes de fora i vendre'ls a tota Espanya. Va ser una visita bastant bona, i a més a més ens van donar pasta gratis i vinagre de Mòdena."

Joan: "...vam anar amb tots els companys de la UEC. Es una empresa que es dedica a importar menjar d'Italià i distribuir-lo per tot Espanya. Porten des de pasta, formatges, i begudes. 

Gerard: "...al CBG de ripoll, no només era menjar sinó begudes i tal."

Ayoub: "...ens van explicar quina classe de marca de pasta compraven. Després ens van ensenyar el magatzem on guardaven el material. Al final ens van donar una bossa que hi havia pasta i vinagre."