24 feb 2016

Coneixem l'autoescola Taboada



El dia 16 de febrer, vàrem visitar l'Autoescola Taboada de Ripoll.
Ens van explicar requisits per treure's els diferents carnets, vàrem fer tests i fins i tot ens van convidar a esmorzar. Una passada! 


 

 

Arnau: " varem anar a l'autoescola Taboada perquè ens expliquessin com funciona això de treure's el carnet i quins requisits hi ha,  ens van donar els preus dels carnets"

Gerard: "primer de tot gràcies per la coca estava molt bona....ens la va portar el Moisès. Ens van fer tests,  el meu era de senyals... després varem estar xerrant dels preus"

 Hamid: "...hi havia en Jaume que en va explicar com funciona l'autoescola, després li hem fet preguntes. La Lisi ens va fer unes  proves amb l'ordinador.
 Si fas mes de 3 errors estàs suspès"

Jordi: "ens varen ensenyar les pràctiques de la teòrica, els preus, i ens va explicar les normes bàsiques de circulació i les diferents normes de cada tipus de vehicles."


Ayoub: "...vam anar al Taboada, on fan les pràctiques de carnet de cotxe, moto etc. Primer la Lisi ens va deixar uns ordinadors on podíem provar de fer pràctiques. Després mes tard venir en Jaume que ens va explicar els preus i les senyals i també els delictes i conflictes de l'alcohol"
 

Christian: "...em va agradar la visita, sembla molt fàcil estudiar per fer l'examen, però el carnet de moto val molts diners (450€). Em va agradar perquè tens un ordinador per tu sol per estudiar quan tu vols"