16 dic 2015

Agendes 2016!

Aquest any hem tornat a "tunnejar" agendes pel Consorci de Benestar Social del Ripollès, entitat que gestiona la UEC. Aquest any hem utilitzat paisatges molt bonics.

Ayoub: "A la UEC fem agendes pels del Consorci de Benestar Social del Ripollès. Les agendes ja les comprem fetes i el que nosaltres fem es decorar-les. Primer busquem una foto i la enganxem a la agenda per davant i per darrera, desprès agafem el paper kraft i el posem per dintre. Desprès a la portada i a darrera fiquem aeronfix. Al final hem de saber quina gent vol tecles, cantoneres...".

Jordi: "Primer vàrem preparar tots els papers kraft i els aerofix." 

La primera part és la preparació per a cada agenda: en funció de la tria de cada persona, es retallen tots els complements de decoració: la imatge triada, el logo i l'any, la mida del paisatge, els interiors i l'aeronfix per folrar l'agenda".

Gerard: "...a mi em va tocar talla tallar l'aeronfix i el paper kraft per cobrir les tapes interiors..."


Finalment muntem agenda per agenda, primer paisatge, logotip i any, després tapes interiors i finalment l'aeronfix, a dins posem el nom de cada persona. Finalment, si les persones ho trien, com ha dit l'Ayoub posem cantoneres i tecles al punt de separació de l'agenda.

Hamid:  "... i posem una tecla al punt de llibre de l'agenda... I de moment hem fet 30 agendes"