21 nov 2014

Com cada any pastís de patata, però amb tonyina!

El pastís de patata sol ser un plat estrella al taller de cuina. Aquest any hi hem posat tonyina enlloc de carn, i també va quedar boníssim.

Joan - "Estava bo"

Ingredients: ceba, tomàquet, formatge (mozzarella), tonyina i patata. 
"Amb tot això vam fer un pastís de patata al Casal Cívic"

Xevi - "Ha sigut un dels plats que més m’ha agradat"

Procediment per cuinar:

  • Primer pelem les patates i les vàrem posar a bullir, després d’això les varem xafar.
  • Vàrem posar a fregir la ceba i el tomàquet. Un cop fet hi vàrem afegir la tonyina.

Ayoub: 

 
 Procediment per muntar el pastís:
  • Vàrem ficar a la safata una capa de patata i després a sobre hi vam ficar salsa (la ceba sofregida amb el tomàquet i la tonyina). A sobre de la salsa hi vam ficar-hi un altre capa de patata i desprès vam ficar-hi mozzarella i el vam ficar al forn a 220 ºC uns 15 minuts.
  

Hamid - "Vàrem fer pastis de patata, ens va sortir molt bé."