18 may 2016

Un mosaic pel Consorci

Aquest curs hem fet un mosaic amb rajoles pel Consorci de Benestar Social, entitat que gestiona el nostre recurs. Era el primer mosaic gran que fèiem, i ha estat molt laboriós.

El mosaic estarà a la seu del Consorci. 
Joan: "...vam anar a fent un mosaic amb el logotip del Consorci de Benestar Social del Ripollès...Primer vam agafar rajoles i les vam partir, després vam enganxar els trossets a una fusta de conglomerat i aleshores varem pintar-ho tot amb colors blanc, ocre i vermell. Vam posar ciment a la fusta creant un relleu irregular i el vam pintar de color negre."

Arnau: ...vam necessitar rajoles petites que les varem enganxar sobre una fusta que fabricarem nosaltres, un cop enganxades, les varem pintar i ferles maques, es van pintar vermelles, blanques i ocres. El fons es va pintar blanc però no ens va agradar i el varem repintar negre, després intentarem posar massilla per tal de que quedes mes maco, però no ens va agradar i li varem posar ciment."

















Jordi:  "...la base era de fusta i fullola, les fustes feien un marc. Sobre la fullola hi varem posar primer massilla, i com que es trencava, la Sandra va proposar posar ciment, va quedar millor. Tot va ser molt pesat, perquè varem fer moltes proves. La pintura del ciment era de forja, color negre mate. Als treballs importants hi posem una placa que hi diu Elaborat per la UEC"


Ayoub: "...el proces era fàcil, primer vam dibuixar, en una fusta construïda per nosaltres, el logo del consorci.  Varem trencar i enganxar les rajoles, després de tenir-les col·locades les vam pintar amb els colors del Consorci, després vam tapar la fusta amb ciment i ho vam pintar de color negres perquè el logo es veies mes clar."