27 abr 2016

Casetes noves al Refugi d'Animals!

Aquest curs, i des de en fa ja tres, col·laborem amb el Refugi d'Animals del Ripollès, en petites tasques de manteniment de les instal·lacions, així com en la cura dels animals.


Arnau: "El refugi d'animals hi han molts gossos, però a part de passejar els gossos, també fem manteniment i muntem casetes pels gossos, pintem coses, restaurem coses... el gos que ha mi m'agrada es diu Nena i es una "american stranford" molt guapa."

Ayoub: "Al refugi vam haver de canviar les casetes dels gossos per unes noves. Les noves venien desmuntades i les havíem de anar muntant una per una i posar-les dintre les “gàbies”. Les casetes s'havien de muntar molt bé perquè sinó després no encaixen i no es poden muntar. Sempre agafem o intentem agafar gossos diferents i passejar-los. També vam ajudar a l'àngel a muntar un teulat."



Joan: "...nosaltres hi anem a fer manteniment o sinó a cuidar gossos. Quan els cuidem els traiem a donar un vol o muntem casetes per ells"

Jordi: "...al refugi es fan diferents tasques, com ara manteniment o muntatge de casetes!...Jo controlaria l´entrada de més gossos al refugi. El meu Popi, és petit però és el millor gos de tot el refugi."

Hamid: "El Refugi és un lloc pels gossos. Ens donen un gos i el tenim de passejar 30 minuts. Vam ajudar a posar la taulada i polir casetes . Els que hi treballem l'Ian i l'Aida són els que s'encarreguen de passejar el gossos i donar-lis menjar."