28 oct 2015

Redecorem el nostre taller

Des del primer dia que vàrem començar l'activitat a la UEC, estem canviant el nostre petit espai de taller, per tenir-lo més endreçat, millor organitzat i que ens hi càpiguen totes les coses que tenim.
Per això, vàrem decidir:

  • Pintar-lo.
  • Construir-nos unes lleixes per emmagatzemar-hi materials
  • Fer-nos un moble perquè hi podem desar-hi les bates, guants, ulleres de treball, etc.
  • Restaurar el banc de treball perquè en tenim dos però estaven a diferents alçades.
  • Fer-nos un panell per les eines.

El primer què hem fet és pintar i construir-nos un panell per desar-hi les eines.

Per pintar ens van ajudar els alumnes de la Casa d'Oficis, ja que el sostre del taller és molt al, i encara no tenim edat per treballar a una bastida. Nosaltres vàrem fer la part de baix.


 
Ayoub: "El 17 de setembre vam haver de treure tot el que hi havia a dins del taller per poder pintar-lo. Un cop tret tot el material vam ordenar-ho de tal manera que fos fàcil de trobar el que necessitis. Per la part de dalt del taller ens van ajudar els de l'escola  perquè a certes altures no podem pujar. Aixi que la part de dalt la vam fer d'un blau clar i la de baix d'un blau fosc, menys alguns costats. Un cop pintat tot vam deixar-ho assecar i vam posar al material."
 



Per fer el panell d'eines, vàrem aprofitar l'estructura d'un palet de fusta, vàrem canviar les fustes que estaven més malament i les vàrem collar. Varem polir bé les fustes, per poder-les tenyir de color teka, així tota la fusta del taller serà homogènia. Un cop tenyides i assecades les varem envernissar.

Joan: A la UEC necessitàvem un lloc on ficar més eines perquè el baül que tenim està molt ple i és difícil agafar les eines necessàries, aixi que vam pensar en fer un panell de fusta a on moltes eines hi cabessin.

Per fer el panell vam agafar les fustes d'uns palets, les vam juntar totes i, amb el panell ja construït vam envernissar-lo, després que el panell s'assequés, vam preparar amb les eines necessàries els forats, vam ficar-hi els claus i cargols, el vam collar a la paret i ara tenim un lloc on ficar moltes eines i fàcil de recollir-les.







 Panell polit
 


















Panell acabat