24 abr 2015

Un brownie de xocolata al migdia!

En el darrer taller de cuina tocava fer un postre, i vàrem escollir fer un brownie de xocolata, va quedar molt bo, i amb molta consistència. Perquè encara fos més dolç, com si ja no ho fós prou, van aprofitar els ous que sobraven per fer un "merengue" i posar-ho al damunt.
Boníssim!


Hamid: "Vàrem anar a cuinar "brownie" de xocolata. Van anar a comprar ous, xocolata... Desprès vam fer el pastis amb ous, xocolata, mantega, sucre i ens va sortir bé. Vam posar nata. El pastis ens va agradar."


Ayoub: "...primer vam anar a comprar els ingredients següents: ous i xocolata. Vam fer com una massa amb xocolata fosa i farina. Ho varem barrejar i el vàrem ficar al forn. Després vàrem fer un merengue amb clares d'ous i sucre i ho vàrem batre amb la batedora elèctrica"



".