11 jun 2013

Pastissos preparats NO!

Seguint amb els nostres aprenentatges de cuina el dimarts 28 vam fer una nova recepta. Aquest cop un pastis de xocolata preparat i el Sergi i en Javi ens relaten el seu punt de vista:

El dimarts passat varem fer un pastís de xocolata ‘Milka’ que el varem comprar preparat: nomes teníem que fer uns passos que posava a la caixa del pastís.
Varem fer tot els passos i el varem deixar 35 minuts al forn. Seguidament  ens el varem menjar i tenia gust a plàstic.


El  dimarts 28 de Maig , al taller de cuina , varem  fer pastis de xocolata `milka` i va ser una mica desastrós. Tot i que varem seguir el pas a pas que marcaven les instruccions, quan el varem provar gust era bo al principi però al final lo de a baix  tenia gust a plàstic.




Vist el resultat pensem que el millor és elaborar els pastissos de manera tradicional i sense preparats comprats.